-terug naar nieuwsoverzicht-

Molenaar NSF100 Cup in 2019 in nieuwe kleuren


Na 10 jaar heeft het vertrouwde zwart-wit van de Molenaar NSF100 Cup plaats gemaakt voor een nieuw kleurrijk design. Bij Damen motorkleding werden de nieuwe raceoveralls aan de coureurs overhandigd, volgden zij een interessante workshop en werden de nieuwe Shoei-helmen uitgereikt.  Daarmee is de selectie klaar voor de eerste training die begin april in Assen wordt gehouden.

Op zaterdag 16 maart werden de jonge coureurs bij Damen Leathers in Breda getrakteerd op een interessante workshop. Ze kregen niet alleen te zien hoe hun eigen race-overall is samengesteld maar ook de nieuwste snufjes werden getoond, zoals het airbag-systeem van het Damen Tech-air raceoverall, zoals dat in de MotoGP races gebruikt wordt. Nadat ieder zijn op maat gemaakte raceoverall had gepast kregen ze ook de nodige tips hoe de nieuwe Shoei-helmen optimaal te onderhouden. Vervolgens kregen zij hun eveneens individueel op maat gemaakte Shoei-helm uitgereikt. Tenslotte werd de teamkleding in ontvangst genomen en een groepsfoto gemaakt.

Voordat er afscheid werd genomen had initiatiefneemster van de Molenaar NSF100 Cup Carla Molenaar nog leuk nieuws voor de coureurs. Dit seizoen verwelkomt de Cup namelijk Pluggerz als nieuwe partner. Deze specialist in gehoorbescherming zal alle coureurs voorzien van op maat gemaakte oordoppen. Zo kunnen alle coureurs optimaal beschermd en van alle gemakken voorzien op 7 april hun eerste training rijden, want veiligheid staat nog altijd voorop!

Niet alleen de raceoutfits maar ook de Honda NSF100-motoren zijn dit seizoen voorzien van een nieuwe kleurstelling. Net zoals afgelopen jaar is de molenaar NSF100 Cup onderdeel van het NK Junior Moto Racing, onder auspiciën van de KNMV. Op zondag 7 april zal op de TT Junior Track in Assen de eerste training worden verreden. Er volgt nog een tweede trainingsdag op Goede Vrijdag 19 april ter voorbereiding van de eerste racedag op zaterdag 20 april.

 line

Video

Nieuwsbrief

Rss Feed

Greven verrast in Assen
De eerste drie wedstrijden van het seizoen wa…

Veneman wint voor thuispubliek
Loris Veneman scoorde met zijn overwinning in…

Veneman sterkste in Berghem
Tijdens de tweede wedstrijd van de Molenaar N…

Veneman overtuigt bij seizoensopener in Assen
Loris Veneman heeft bij de openingswedstrijd …

Geslaagde voorjaarstraining in Assen
Op zondag 7 april trapten de coureurs van de …

Molenaar NSF100 Cup in 2019 in nieuwe kleuren
Na 10 jaar heeft het vertrouwde zwart-wit van…

Loris Veneman209
Thije Ligtermoed193
Delano Greven135
Rio Olofsen111
Julian van Kalkeren105
Riccardo Bosgraaf103
Dylan Czarkowski99
Sem Bijman82
Jur Wattel76
Ties Klem61
Alec Willemen58
Nyo de Vits57
Jaiden Blokzijl50
Yens van den Bor22
Bart van Duinen18
Maxim van der Pas10
Maxim Westra7
Sem Ligtenberg4