-terug naar nieuwsoverzicht-

Molenaar NSF100 Cup in 2019 in nieuwe kleuren


Na 10 jaar heeft het vertrouwde zwart-wit van de Molenaar NSF100 Cup plaats gemaakt voor een nieuw kleurrijk design. Bij Damen motorkleding werden de nieuwe raceoveralls aan de coureurs overhandigd, volgden zij een interessante workshop en werden de nieuwe Shoei-helmen uitgereikt.  Daarmee is de selectie klaar voor de eerste training die begin april in Assen wordt gehouden.

Op zaterdag 16 maart werden de jonge coureurs bij Damen Leathers in Breda getrakteerd op een interessante workshop. Ze kregen niet alleen te zien hoe hun eigen race-overall is samengesteld maar ook de nieuwste snufjes werden getoond, zoals het airbag-systeem van het Damen Tech-air raceoverall, zoals dat in de MotoGP races gebruikt wordt. Nadat ieder zijn op maat gemaakte raceoverall had gepast kregen ze ook de nodige tips hoe de nieuwe Shoei-helmen optimaal te onderhouden. Vervolgens kregen zij hun eveneens individueel op maat gemaakte Shoei-helm uitgereikt. Tenslotte werd de teamkleding in ontvangst genomen en een groepsfoto gemaakt.

Voordat er afscheid werd genomen had initiatiefneemster van de Molenaar NSF100 Cup Carla Molenaar nog leuk nieuws voor de coureurs. Dit seizoen verwelkomt de Cup namelijk Pluggerz als nieuwe partner. Deze specialist in gehoorbescherming zal alle coureurs voorzien van op maat gemaakte oordoppen. Zo kunnen alle coureurs optimaal beschermd en van alle gemakken voorzien op 7 april hun eerste training rijden, want veiligheid staat nog altijd voorop!

Niet alleen de raceoutfits maar ook de Honda NSF100-motoren zijn dit seizoen voorzien van een nieuwe kleurstelling. Net zoals afgelopen jaar is de molenaar NSF100 Cup onderdeel van het NK Junior Moto Racing, onder auspiciën van de KNMV. Op zondag 7 april zal op de TT Junior Track in Assen de eerste training worden verreden. Er volgt nog een tweede trainingsdag op Goede Vrijdag 19 april ter voorbereiding van de eerste racedag op zaterdag 20 april.

 line

Video

Nieuwsbrief

Rss Feed

Kick-off Molenaar NSF100 Cup 2019
2019 is nog niet begonnen of de Molenaar NSF1…

Visser wint in Berghem, Roelfsema dubbel kampioen
Nick Roelfsema heeft in Berghem zowel de kamp…

Roelfsema stapje dichter bij kampioenschap in Emmen
Nadat een jaar geleden de wedstrijd in Emmen …

Boessenkool en Roelfsema verdelen punten in Assen
  Nick Roelfsema was tot nu toe heer en …

Boessenkool een tiende te snel voor Tappel in Berghem
Op een zonovergoten circuitpark Berghem trakt…

Roelfsema opnieuw sterkste in Assen
Na de openingsrace van het seizoen in Assen t…

Yens van den Bor0
Jaiden Blokzijl0
Thije Ligtermoed0
Rio Olofsen0
Dylan Czarkowski0
Bart van Duinen0
Maxim Westra0
Riccardo Bosgraaf0
Delano Greven0
Nyo de Vits0
Julian van Kalkeren0
Ties Klem0
Sem Ligtenberg0
Jur Wattel0
Alec Willemen0
Loris Veneman0
Maxim van der Pas0
Sem Bijman0